Poslovni prostor i stan: Zagreb (Vrapče) INVESTICIJA, 358 m2

vrapče

358.000,00 € Prodaja

Pregled
Kategorija Poslovni prostor
Kat Prizemlje
Površina 358 m2
Godina izgradnje 2011
Cijena 358.000,00 €
Opis

Poslovni prostor nalazi se u prizemlju stambene zgrade, površine 208,86 m2 - gleda na Ilicu. Prostor je podijeljen na jednu stambenu jedinicu koja je trenutno u funkciji najma, te ostali prostor koji je služio kao izložbeno-prodajni salon. Dio te cjeline je pretvoren u stan sa zasebnim ulazom, ima 65 m2 i sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupaonice - kompletno namješten i registriran za dnevni najam (tri zvjezdice).

Kvadraturu od 208,86 m2 možemo podijeliti na: 65 m2 stambene jedinice - kompletno uređena za dnevni najam i trenutno je u najmu i na 143,86 m2 ostalog prostor, koji ima svoja dva ulaza. Ostali dio od 149,14 m2 čine tri vanjska nenatkrivena parkirališna mjesta, ostalo su garažna parkirna mjesta te garaža sa dva parkirna mjesta. Garažna mjesta su jedna do drugih i čine jednu cjelinu, koja može, po potrebi, biti i skladišni prostor.

Ostatak poslovnog prostora sastoji se od dvije velike prostorije koje se po potrebi mogu odvojiti u više prostorija, kupaonice sa tuš-kabinom i loggie koja je zatvorena PVC stolarijom. Na podu je granit, strop je spušten, orijentacija je sjever - jug. Južna strana je ostakljena i gleda na samu Ilicu. Ispred su tri vanjska parkirališna mjesta, a u podrumu još pet garažnih parkirnih mjesta, te garaža sa dva parkirna mjesta.
Kompletan prostor ima sve uvijete za Hostel.

Podijelite ovu nekretninu:

Kontakt

Povezana svojstva