Zagreb, Brežanska ulica

Brežanska

0,00 € Prodaja

Pregled
Kategorija Stan
Godina izgradnje 2021
Cijena Cijena na upit
Opis

Projekt u rekonstrukciji, tri stambene jedinice sa 3 stana, garažom i okućnicom u Brežanskoj ulici Vrapče,Zagreb. Zgrade su kvalitetne gradnje i vrhunske opremljenosti. Položaj zgrada je na mjestu koje osigurava predivan pogled i idealan je za odmor i odmak od urbanog načina života a ipak dovoljno blizu svih sadržaja.

Uz uvjete gradnje prema pravilima o gradnji, svaka stambena jedinica sadrži toplinsku dizalicu kao i podno grijanje. Također, klimatizirana je vrhunskim uređajima koji su upravljivi preko mobilne aplikacije.

Također, stambene jedinice, kao i garažna mjesta, opremljena su vrhunskom keramikom renomiranih proizvođača, a u same stanove postaljeni su parketne podne obloge klase 1. Pojedine stanove moguće je po željama kupaca izmjeniti, tj. da u finalnoj verziji budu ugrađene željene boje na zidovima, modeli pločica te parketa.

Kupaonice su opremljene sa sanitarijama dgogodišnjih kvalitetnih dobavljača, a u njima ćete naći "walk-in" tuš sa staklenim pregradama. Toplinska izolacija je osigurana sa PVC stolarijom sa troslojnim staklima. Dodajmo da su zgrade su pod video nadzorom kao i osigurane alarmnim sustavima najnovije generacije.

Zgrada B se sastoji od 3 stambene jedinice

stan 1 - 41,08 m2

stan 2 - 95,77 m2

stan 3 - 70,82 m2

uz stan je obvezna kupovina garažnog parkirnog mjesta

Očekivano useljenje 06/0922

Cijena od 2.050 e/m2 do 2.200 eur/m2

Podijelite ovu nekretninu:

Kontakt

Povezane nekretnine