Zagreb (Donji grad), 2- soban stan 44,00 m2

Petrinjska

105.000,00 € Prodaja

Pregled
Kategorija Stan
Kat Suteren
Površina 44 m2
Broj soba 2
Broj kupaonica 2
Godina izgradnje 1930
Cijena 105.000,00 €
Opis

SUPER lokacija, zona tramvaja, neposredna blizina Zrinjevca!

Stan se nalazi u suterenu stambene zgrade u Petrinjskoj ulici (bliže Glavnom kolodvoru), stvarne površine 44 m2 u vlasničkom listu 40,21 m2, te se isti sastoji od kuhinje sa dnevnim boravkom, jedne spavaće sobe i kupaonice. Stanu pripada spremište od cca 6 m2 i vešeraj od cca 2 m2, zajedničko korištenje velikog i uređenog dvorišnog prostora od cca 50 m2. Parkiranje je naplatno i za stanare povlaštena parkirna karta za I. zonu iznosi 100,00 kn.

U stanu je ugrađena PVC stolarija, protuprovalna vrata, na podu je postavljen laminat, grijanje je etažno sa fasadnim Vaillant bojlerom, promijenjene su kompletne instalacije - struja/voda/plin, originalna visina stropa je 3,10 m, sada je spušteni strop - 2,80 m, debljina zidova je 90 cm, na zgradi je krov mijenjan prošle godine. Stan ima male režije, cca 500 kn, kod potresa u stanu nije bilo nikakve štete, a na samoj zgradi je sanirano prethodno promijenjeno novo krovište, koje je bilo oštećeno od rušenja zabata susjedne zgrade. Na svakoj etaži nalaze se dvije stambene jedinice, zgrada ima četiri etaže - suteren, prizemlje, prvi i drugi kat.

Stan je suteren jednim dijelom gdje se nalazi spavaća soba, dok iz dnevnog boravka imate lijepi pogled na uređen vrt, potpuno je namješten, odličan za stanovanje, ali i kao investicija.

Uredno vlasništvo i dokumentacija.


Sadržaji/objekti u blizini

Zabava - km

Banka - km

Trgovački centar - km

Ljekarna - km

Škola - km
Podijelite ovu nekretninu:

Kontakt

Povezana svojstva